Wasbare luiers zijn ideaal voor gezinnen. Ze gaan langer mee, zijn duurzaam en daarnaast ook nog goed voor de portemonnee en milieu. Wasbare luiers zijn daarnaast ook nog eens gemakkelijk online te bestellen. Zo hoeft u niet meer naar de winkel om de wasbare luiers te kopen. Echter is het grote aanbod niet altijd eenvoudig voor nieuwe ouders, want het is lastig om te bepalen wat u nu precies nodig heeft voor uw kindje. De grote hoeveelheid merken en soorten wasbare luiers zorgen ervoor dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daar heeft Kidzstore iets op gevonden: het proefpakket vol wasbare luiers, zodat u de verschillende luiers uit kunt proberen en kunt ervaren hoe uw kind erop reageert.

Met wasbare luiers bespaart u veel geld

Wasbare luiers zijn er in verschillende merken en soorten. Ieder kind reageert weer anders op een bepaald merk, waardoor het goed is om uit te proberen welke wasbare luiers bij uw kind passen. Doordat wasbare luiers langer meegaan en duurzaam zijn, zijn ze goed voor de portemonnee en voor het milieu. Wij leggen u graag uit wat u kunt besparen op de luiers en hoe deze beter zijn voor het milieu:

  • Een wegwerpluier kost ongeveer 15 tot 25 cent per stuk. Deze moeten gekocht worden tot het kind zindelijk is. Dit komt ongeveer neer op 7000 stuks, wat weer neerkomt op 1500 euro in totaal. De aanschaf van wasbare luiers is in eerste instantie duurder, maar u bespaart er ongeveer 1000 euro per twee jaar mee.
  • Wegwerpluiers leveren per kind ongeveer 22 kilo afval per maand op, wat neerkomt op 260 kilo per jaar. Voor dat afval betaalt u geld aan de gemeente, maar ook moeten de ophaaldiensten er vaker voor rijden. Dit gaat ten koste van het milieu. Met de wasbare luiers is dit probleem verholpen.

Bij Kidzstore kunt u een proefpakket bestellen waarin een aantal verschillende luiers zitten en daarnaast ook soorten inleggers. Zo kunt u ontdekken welk type het meest bevalt. Daarnaast is er ook het Proefpakket Plus, waarin nog meer opties biedt. Heeft u al meer ervaring met dit type luiers? Dan is het Starterspakket wellicht wat voor u. Daar zitten voldoende luiers in voor de gehele luierperiode voor overdag en in de nacht, inclusief inleggers. U kunt bij ieder pakket aangeven welke prints u wilt ontvangen. Wanneer u voor 17.00 uur bestelt, heeft u het pakket een dag later al in huis. Daarnaast kunt u veilig betalen met iDEAL, PayPal, creditcard of Bitcoin. Ook achteraf betalen behoort tot de mogelijkheden.

Wij gaan voor een uitstekende service

Kidzstore is uw webshop om al uw benodigdheden voor uw kind te kopen. Wij zijn opgericht met het concept milieubewust, stijlvol en betaalbaar producten op de markt zetten waar iedere ouder plezier van heeft. Wij hebben een groot assortiment aan luiers, oefenbroekjes voor zindelijkheidstraining, slabbers en knoeischorten en zwemluiers. Natuurlijk verkopen wij ook andere dingen, waaronder houten speelgoed, zodat u goed voorbereid bent op elke fase van uw kind. Al onze producten zijn uitgebreid getest, zodat wij geheel achter al onze producten staan en zeker weten dat het niet schadelijk is voor uw kind. Wij streven namelijk naar een uitstekende service en goede informatievoorziening. Daarom is het van belang dat wij ook weten welke producten wij verkopen en wat ze doen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://kidzstore.eu. Wij helpen u graag verder met uw zoektocht naar alles wat u nodig heeft voor uw kind.

Lees meer…

Categorie├źn: Kinderen en Speelgoed