Ik zoek een ghostwriter. Waar kan ik die vinden? Deze vraag stelde ik aan een goede vriendin van me en het antwoord was eenduidig; stijlfiguurtekstbureau.nl. Bij Stijlfiguur Tekstbureau kies je voor een professionele ghostwriter die jouw gedachten in taal om kan zetten. Ben je iemand die met de vraag: ‘Ik zoek een ghostwriter rondloopt, blijf dan even bij me, want ik vertel je graag over mijn ervaringen met Stijlfiguur Tekstbureau. Ik ben psychotherapeut en werf mijn cliënten veelal online via mijn website. De laatste jaren merkte ik echter dat het steeds belangrijker werd om online actief te zijn door goede blogs te plaatsen op mijn website die over relevante onderwerpen gaan. Als psychotherapeut kreeg ik de laatste jaren steeds vaker te maken met cliënten die kampten met burn-out klachten en dat was dan ook waar ik in mijn blogs wat meer over wilde vertellen. Er is veel te vinden over het onderwerp, maar de meeste coaches en psychologen richten zich op de oorzaken van het probleem en niet zozeer op het proces van herstel. Ik had, met andere woorden, een hele waslijst aan inspiratie en ideeën over wat ik online wilde vertellen en plaatsen over deze thematiek in de vorm van een goede blog, maar ik vond de tijd niet, en om eerlijk te zijn ontbreekt het me simpelweg aan talent om een verhaal goed op papier te krijgen. ‘Ik zoek een ghostwriter,’ was dan ook de vraag die voor mij steeds relevanter werd en dat was ook het moment dat ik contact opnam met Stijlfiguur Tekstbureau.

Ik zoek een ghostwriter, dat was mijn vraag en die werd direct beantwoord

Middels een eerste, prettig telefonisch gesprek gaf ik te kennen; ‘ik zoek een ghostwriter,’ en dat was precies wat ik gevonden had. Naast ‘ik zoek een ghostwriter,’ legde ik uit wat mijn wensen waren wat betreft:

• Stem
  • Boodschap
  • Vorm

Natuurlijk bespraken we de ook doelgroep die ik wilde aanspreken met mijn blogs. De ghostwriter begreep meteen wat ik bedoelde en stelde voor om een proefblog te schrijven over een gerelateerd onderwerp. ‘Ik zoek een ghostwriter’ werd een vraag die door Stijlfiguur Tekstbureau snel beantwoord werd en naar volle tevredenheid.

Maandelijkse blog

Sinds ik de vraag stelde ‘ik zoek een ghostwriter’ en uitkwam bij stijlfiguurtekstbureau.nl ontvang ik iedere maand een blog over burn-out gerelateerde onderwerpen van de ghostwriter van Stijlfiguur Tekstbureau. Ik ben ontzettend tevreden over de hele gang van zaken en mijn traffic op de website is aanzienlijk toegenomen. Ik krijg ook veel reacties op mijn blogs waar ik op in kan gaan en vragen van mensen die online op de blog stuitte die ik vond door werk te maken van de vraag ‘ik zoek een ghostwriter.’ Is ‘ik zoek een ghostwriter’ een vraag die jij jezelf ook stelt, dan kan ik je van harte aanbevelen om contact op te nemen met www.stijlfiguurtekstbureau. Je weet dan zeker dat je de juiste ghostwriter vindt die van jouw ideeën een prachtig verhaal maakt. Bij Stijlfiguur Tekstbureau werken ze met vaste ghostwriters. Er zal dan ook altijd een vaste ghostwriter op jouw project worden gezet. Ben je niet tevreden of zou je een andere ghostwriter willen proberen, dan is dat zeker mogelijk. Een spookschrijver of ghostwriter zal schrijven in een stem die bij jou past, maar hoe beter een onderwerp of thema op de interesses en kennis van de ghostwriter aansluit, hoe beter die stem zal klinken. Ontdek de mogelijkheden van het inhuren van de beste ghostwriter bij Stijlfiguur Tekstbureau en zorg dat je website beter vindbaar wordt in de zoekmachines. Ga naar stijlfiguurtekstbureau.nl en neem contact op via het contactformulier of bel: 0031624317776.

Categorieën: Nieuws