Buitenschoolse opvang

SKSG

De Borgmanschool heeft met SKSG afspraken gemaakt voor de uitvoering van Buitenschoolse Opvang en werkt samen met 5 BSO’s van SKSG:
Pierewiet - Klaprooslaan 13b,
Barabas- Dirk Huizingastraat 13,
Kastanjeplein - Nieuwstad 12,
Roezemoes - Oliemulderstraat 51, en
Decibel - Meeuwerderweg 159.
Na schooltijd wordt uw kind door de pedagogisch medewerkers van school gehaald en naar de BSO gebracht. De openingstijden van de BSO zijn afgestemd op de schooltijden, margedagen en schoolvakanties.

Meervoudige Intelligentie en het Top-programma
Met Meervoudige Intelligentie en het Top-programma (Tijd voor Ontspanning en Plezier) biedt de BSO de kinderen (van 4 t/m 12 jaar) een rijke leeromgeving met activiteiten, die passen bij hun interesses en mogelijkheden. Zo worden kinderen gestimuleerd te werken aan hun talenten en kwaliteiten. Met het Top-programma ontdekken 8+ kinderen onder deskundige begeleiding zichzelf en de wereld. Gaandeweg betekent dit meer vrijheid en zelfstandigheid.

Voor informatie en inschrijven:
Klantenservice SKSG Kinderopvang op telefoonnummer 050 317 1390 of  via klantenservice@sksg.nl

Voor meer informatie, kijk op www.sksg.nl.