Mijn vriendin en ik hebben twee kinderen. We hebben een zoontje van 6 jaar en een dochtertje van 4 jaar. We zijn erg blij met onze kinderen en vinden het een verrijking van onze levens. Ik wist van te voren niet zeker of ik kinderen wilde, maar ik ben blij dat we er voor gekozen hebben. Elke dag is leuk en interessant, maar er zijn ook veel lastige momenten. Van te voren hadden veel mensen gezegd dat je veel geld uitgeeft aan kinderen, maar ik dacht dat het mee zou vallen. Ik had het niet goed ingeschat, want kinderen hebben kost erg veel geld. Kleding, eten, speelgoed, meubels, alles kost erg veel geld en net als je denkt dat je voorlopig klaar bent, dan moet je weer nieuwe spullen kopen. Vooral met kleding gaat het erg snel. De kinderen groeien snel en daarom moet je bijna elke maand wel iets nieuws kopen. Wij kopen vaak kinderkleding in Maarssen en dat is niet goedkoop, maar dat is ook onze eigen schuld. We willen graag dat onze kinderen er leuk uitzien en dan kopen we vaak een duurder merk. Merkkleding is nu eenmaal veel duurder dan kleding bij een groothandel, maar wij vinden deze kleding vaak mooier. Een paar maanden geleden wilden we graag geld besparen door bij een andere winkel kinderkleding in Maarssen te kopen. We wilden graag over een aantal maanden op vakantie en zagen dat we veel geld uitgaven. Als we elke maand hetzelfde bedrag uitgaven, dan konden we niet op vakantie. We vinden het altijd erg belangrijk om op vakantie te gaan, dus er zat niet anders op dan ergens anders kinderkleding in Maarssen te kopen.

Kinderkleding in Maarsen kopen bij Dapper

In Maarssen zijn niet veel winkels, maar we gingen vroeger altijd naar dezelfde winkels. Mijn vriendin was online aan het zoeken naar een andere kledingwinkel en kwam toen de website kinderkleding-breukelen tegen. We zochten een online winkel, maar waren blij verrast toen we zagen dat deze winkel ook kinderkleding in Maarssen verkocht. We hadden op de website al een aantal kledingstukken gezien die we leuk vonden en voor een goede prijs. In de winkel verkopen ze veel merkkleding, maar goedkoper dan bij andere winkels. We besloten om langs te gaan bij Dapper, want dat vonden we gemakkelijker met het passen van de kinderkleding. De eerste keer dat we de winkel bezochten vonden we al veel leuke kledingstukken voor de kinderen. Ze verkopen hier veel verschillende merken. Veel winkels verkopen maar een paar merken kleding, maar hier hadden ze meerdere bekende merken te koop. We wilden graag geld besparen, daarom kochten we maar een paar artikelen, maar waren destijds al goedkoper uit dan voorheen. Voor twee broeken en een shirt gaven we samen 40 euro minder uit. Door een aantal maanden weinig uit te geven, hadden we gelukkig genoeg geld om op vakantie te gaan. Na de vakantie wisten we dat we vaker kinderkleding in Maarssen zouden kopen bij Dapper.

Onze nieuwe winkel

Sinds onze vakantie kopen we regelmatig kinderkleding in Maarssen bij Dapper. We hoeven geen geld meer te besparen, maar het is fijn dat we minder uitgeven. Ze verkopen veel leuke kledingstukken in de winkel en hebben vaak een nieuw assortiment, hierdoor komen we vaak langs. De kleding is van bekende merken en van goede kwaliteit. Wij kopen onze kinderkleding in Maarssen bij Dapper.

• De kledingstukken zijn hier goedkoper dan bij veel andere winkels
  • Ze verkopen veel merken van goede kwaliteit
  • Ze hebben regelmatig nieuwe kleding in het assortiment
Categorie├źn: Kinderen en Speelgoed