Partijen

Een school bouw je niet alleen. Dat is een klus waar een flink aantal partijen zich mee bezighoudt, op allerlei mogelijke manieren. Van bestuurlijk, onderwijskundig, tot bouwkundig en de inrichting. Alles wordt zo zorgvuldig mogelijk op elkaar afgestemd, zodat het elkaar versterkt en er een nieuwe basisschool komt waar plek is voor kinderen van 0 - 12 jaar. Een plek waarbij zorg en onderwijs, SKSG en de Borgmanschool, ruimte geven aan de ontwikkeling van het kind.

Naast de voor de hand liggende partijen, zoals de school en SKSG is ook de gemeente een speler in dit geheel. De vorm komt tot stand door de architect die input krijgt van werkgroepen en adviseurs. Echter zonder aannemer blijft het een verhaal op papier. Door hen en de vaklieden die door de aannemer worden ingehuurd moet het van de grond komen, letterlijk!