Voorlopig ontwerp

Bij het ontwerpen van de nieuwe Borgmanschool op het Ebbingekwartier is voordurend afstemming tussen de verschillende groepen. Architect LIAG past de schetsen aan op advies van onder meer de ontwerpgroep, stuurgroep en engineergroep. Dit betekent dat er sprake is van verschillende ontwerpstadia. Bij de fase Voorlopig Ontwerp begint de school/opvang langzaamaan zijn vaste vormen te krijgen. Waar eerst mogelijk sprake was van drie leerpleinen is in het ontwerp van 13 januari 2017 gekozen voor twee grotere leerpleinen en twee extra lokalen.


In februari 2017 is het ontwerp opnieuw aangescherpt. Het belangrijkste verschil zit in de unitverdeling per verdieping van 3-7 jarigen en 8-12 jarigen. Er is meer ruimte voor leerpleinen. Waar voorheen sprake was van lokalen, spreken we nu over groepsruimten. Per unit zijn er drie groepsruimte. Dit is terug te zien in het voorlopig ontwerp gedateerd op 2 februari 2017. Daarbij zal het de oplettende kijker zijn opgevallen dat het ontwerp van de buitenkant ook is aangepast.

Documenten

WELKOM! DEZE WEBSITE MAAKT GEBRUIK VAN COOKIES


Op onze website maken we gebruik van functionele - en analytische cookies om de website zo optimaal mogelijk te laten functioneren en waar mogelijk te verbeteren. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens.
Veel leesplezier!

Akkoord met de cookies