Locatie Kijkin

De locatie Kijk in 't jatstraat is een monumentaal gebouw in een vierkante vorm en met een patio. Voor een school is deze vorm niet altijd even praktisch. Vandaar dat in het verleden het gebouw is aangepast en er extra ruimtes zijn gemaakt voor gemeenschappelijke activiteiten. De patio biedt ruimte aan een knus plein. Ouders hebben in school prachtige muurschilderingen aangebracht. Op de Kijkin wordt lesgegeven aan de groepen 1/2.
Tevens is er, vanaf het schooljaar 2016-2017, een opvanggroep voor 2+ van SKSG Picasso gehuisvest in het gebouw.

Nieuwe Kijk in 't Jatstraat 33
9712 SC Groningen